• Aangepaste trailer4Bike

  Aangepaste trailer4Bike

  Klant wilde graag een Trailer2Bike maar dan met mogelijkheid tot meer bagage op de trailer. Na wat zoeken een Trailer4Bike van het oude type omgebouwd en een trailer gerealiseerd met 2 fietsen en een bagagebak voor de gasfles e.d.. Als het er niet is dan zoeken wij met de klant naar de mogelijkheden. al met al weer een tevreden klant.

 • Trailer voor tandem en twee fietsen

  Trailer voor tandem en twee fietsen

  Voor een klant op maat gemaakt een trailer voor het vervoer van een tandem en twee fietsen.  Heeft u ook specifieke wensen lat het ons weten en misschien kunnen wij u ook helpen.

 • Prachtige Trailer2Bike geheel aangepast aan het vervoer van twee tandems.

  Prachtige Trailer2Bike geheel aangepast aan het vervoer van twee tandems.

  Deze trailer2Bike is aangepast aan het vervoer van 2 tandems. Wilt u dat ook, eventueel ook met mogelijkheid voor vervoer tandem en reguliere fiets, laat het ons weten en wij kunnen het voor u maken.

   

 • Aanpassing trailer voor driewiel tandem

  Aanpassing trailer voor driewiel tandem

  Weer een klant enorm gelukkig gemaakt. Door de scootwagen aan te passen op het vervoer van een driewieltandem. Deze kon het wiel los koppelen maar ook voor vast wiel hebben wij de oplossing. Wat hebben wij een mooi vak. Deze mensen kunnen nu lekker op vakantie met de fiets en driewielfiets.

 • Aangepaste wielgootmaat

  Aangepaste wielgootmaat

  Ook voor Costum of Fattbikes leveren wij goten tot wel 9,5 cm. Ook voor MTB's hebben wij goten tot 7,5 cm. Interesse neem contact met ons op (06-29274279).

 • Prachtige stickerset

  Prachtige stickerset

  Wij hebben voor u een stickerset ontwikkeld. Hiermee maakt u uw aanhanger persoonlijk. Voor kleuren kunt u overleggen. Vrijwel alles is mogelijk.Kijk voor meer foto's bij de accessoires.

 • Urban Arrow bakfietsen

  Urban Arrow bakfietsen

  De eigenaren van deze twee prachtige Urban Arrow bakfietsen kwamen naar ons toe met een vervoersprobleem. Voor ons géén probleem. Met een aanpassing maakten we de Trailer2Bike hiervoor geschikt. Heeft u zelf een aparte fiets en een probleem met vervoeren ervan? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Want zoals u ziet is er heel veel mogelijk. 

Heeft u speciale wensen? Dan realiseren we die voor u. Zo kunnen we maatwerk regelen voor de trailers als dat nodig is. Denk hierbij aan speciale fietsen, zoals de Hase pino, Van Raam fietsen en Stella-fietsen. En bijvoorbeeld ook De ROVER bakfiets voor het vervoer van rolstoelen van 'T Mannetje uit Haarlem of van welk merk dan ook. Wilt hierover meer weten over de mogelijkheden? We helpen u graag. Neem gerust contact met ons op.