Ontdek onze compacte fietstrailer!

Dé fietstrailer voor sporters!

De trailer4bike is een makkelijk inklapbare mountainbike-trailer voor maar liefst vier mountainbikes. Dit is te danken aan de brede goten waar de dikkere wielen makkelijk in kunnen. Door het innovatieve systeem vervoert u uw fietsen eenvoudig. Het opbergen van de trailer is makkelijk en ruimtebesparend: u stalt de trailer eenvoudig staand.

 • steps

  Stap 1

  De mountainbike-trailer is ingeklapt en praktisch op te bergen.

 • steps

  Stap 2

  U klapt de trailer open en zet deze staand neer.

 • steps

  Stap 3

  U heeft een prachtige trailer die u kunt gebruiken.

Trailer4bike

Trailer4bike

De trailer4bike is een eenvoudig inklapbare mountainbike-trailer waar maar liefst vier mountainbikes. Dit  dankzij de brede goten waar de dikkere wielen makkelijk in kunnen. Door het innovatieve systeem kunt u uw fietsen veilig en eenvoudig vervoeren. En het opbergen is makkelijk en ruimtebesparend, doordat u de trailer staand stalt.

Vraag een demo aan
bts voor gezinnen en sporters

De voordelen op een rij:

 • De juiste kogeldruk

  Met de Trailer4bike kunt u uw mountainbikes makkelijk meenemen. Door de trailer voldoet u aan maximaal toegestane kogeldruk van de trekhaak.

 • RDW/ECE gekeurd

  De mountainbiketrailer is RDW-goedgekeurd én gebouwd met de beste materialen en voorzien van een hoogwaardige afwerking. En goedgekeurd door de hele EU. U kunt veilig op weg!

 • Veilig op weg

  Doordat we RDW-gekeurd zijn én een slimme constructie hebben (voldoen aan maximale toegestane kogeldruk) kunt u veilig op weg. En elk jaar doen we een check of alles nog werkt!

 • Hoge kwaliteit

  Het beste van het beste: dat is waar we voor gaan met onze fietstrailers. Wij vinden dat u dat verdient. Zodat u zorgeloos kunt genieten!

 • Rijbewijs B is genoeg

  De fietstrailers van de Biketrailerspecialist zijn zo gebouwd dat u voldoende heeft aan rijbewijs B. Dat scheelt in kosten! En qua behendigheid vergt het geen extra’s.

 • Eenvoudig opbergen

  De montainbiketrailer is eenvoudig op te bergen: in nog geen 10 minuten bergt u de trailer makkelijk op. En hij neemt ook nog eens weinig ruimte in!

Vraag nu demo aan!

Wilt u een demo hebben van de mountainbiketrailer? Dat doen we graag voor u. U bent van harte welkom bij ons servicestation in Putten.

Direct een offerte op maat

Heeft u uw keuze al gemaakt? Wilt u niet langer wachten? Vraag dan direct een offerte op maat aan. U ontvangt snel een offerte. Als u dit wilt, maken we een afspraak.

Uw gegevens

Fietstrailer occasions

Als Biketrailerspecialist hebben we ook diverse occasions. Bekijk hieronder ons aanbod of neem direct contact met ons op. Uiteraard staan we open voor zoekvragen.

`