Ontdek onze compacte fietstrailer!

Dé fietstrailer voor gezinnen

Met het hele gezin op vakantie én alle fietsen mee? Dat kan een hele uitdaging zijn. Biketrailerspecialist heeft dé oplossing: de Trailer4Bike. Dit is een trailer voor 4 fietsen. Dat betekent: geen gedoe met fietsendragers, maar een stabiele trailer achter uw auto of camper. Veilig en gebruiksvriendelijk. De trailer ligt heel stabiel op de weg. Meer weten? U kunt eenvoudig een demo plannen of uw vragen stellen. Een veilige vakantie en fietsen mee? Met de Biketrailerspecialist gaat dat zeker lukken!

 • steps

  Stap 1

  De trailer is ingeklapt en praktisch op te bergen.

 • steps

  Stap 2

  U klapt hem open en zet de trailer staand neer.

 • steps

  Stap 3

  U heeft een prachtige trailer die u kunt gebruiken.

Trailer4bike

Trailer4bike

De trailer4bike is een eenvoudig inklapbare fietstrailer waar maar liefst vier fietsen op kunnen. Door het innovatieve systeem kunt u veilig en eenvoudig uw (elektrische) fietsen vervoeren. En het opbergen is makkelijk en ruimtebesparend, doordat u de trailer staand stalt.

Vraag een demo aan
bts voor gezinnen en sporters

De voordelen op een rij:

 • De juiste kogeldruk

  Met de Trailer4bike kunt u makkelijk 4 fietsen meenemen. Door de trailer voldoet u aan maximaal toegestane kogeldruk van de trekhaak.

 • RDW/ECE gekeurd

  De trailer is RDW-goedgekeurd én gebouwd met de beste materialen en voorzien van een hoogwaardige afwerking. En goedgekeurd door de hele EU. U kunt veilig op weg!

 • Veilig op weg

  Doordat we RDW-gekeurd zijn én een slimme constructie hebben (voldoen aan maximale toegestane kogeldruk) kunt u veilig op weg. En elk jaar doen we een check of alles nog werkt!

 • Hoge kwaliteit

  Het beste van het beste: dat is waar we voor gaan met onze fietstrailers. Wij vinden dat u dat verdient. Zodat u zorgeloos kunt genieten!

 • Rijbewijs B is genoeg

  De fietstrailers van de Biketrailerspecialist zijn zo gebouwd dat u voldoende heeft aan rijbewijs B. Dat scheelt in kosten! En qua behendigheid vergt het geen extra’s.

 • Eenvoudig opbergen

  De biketrailer is eenvoudig op te bergen: in nog geen 10 minuten bergt u de trailer makkelijk op. En hij neemt ook nog eens weinig ruimte in!

Vraag nu een demo aan!

Wilt u een demo hebben van de fietstrailer? Dat doen we graag voor u. U bent van harte welkom bij ons servicestation in Putten.

Direct een offerte op maat

Heeft u uw keuze al gemaakt? Wilt u niet langer wachten? Vraag dan direct een offerte op maat aan. U ontvangt snel een offerte en indien gewenst maken we een afspraak.

Uw gegevens

Fietstrailer occasions

Als Biketrailerspecialist hebben we ook diverse occasions. Bekijk hieronder ons aanbod of neem direct contact met ons op. Uiteraard staan we open voor zoekvragen.

`