Ontdek onze compacte driewieler-aanhanger / scootmobiel-aanhanger!

Dé fietstrailer voor senioren

Droomt u ervan om de driewielfiets of scootmobiel van uzelf of uw geliefde mee te nemen op vakantie? Maar ziet u op tegen het vervoer? Als Biketrailerspecialist hebben we de oplossing voor u: de driewieler-aanhanger en scootmobiel-aanhanger. U neemt deze fietstrailer eenvoudig mee achter uw auto. En het mooie is: u heeft alleen maar rijbewijs B nodig! De fietstrailer neemt weinig opbergruimte in: u klapt de trailer in en zet 'm verticaal neer (zonder dat de trailer het plafond raakt)! Wilt u weten hoe het precies werkt? Kom voor een demo of neem contact met ons op!

 • steps

  Stap 1

  De fietstrailer is ingeklapt en praktisch op te bergen.

 • steps

  Stap 2

  U klapt de trailer open en zet de trailer staand neer.

 • steps

  Stap 3

  U heeft een prachtige trailer om te gebruiken.

Scootmobiel-aanhanger

Scootmobiel-aanhanger

Met de driewieler-aanhanger / scootmobiel-aanhanger vervoert u elk model scootmobiel of driewielfiets eenvoudig en veilig. U plaatst de fiets of scootmobiel er makkelijk op. Dat komt door het innovatieve karakter van de trailer, die speciaal is ontwikkeld voor dit doel.

Vraag een demo aan
bts voor senioren en minder-valide

De voordelen op een rij:

 • De juiste kogeldruk

  Met de Trailer2bike kunt u elektrische fietsen makkelijk meenemen. Door de trailer voldoet u aan maximaal toegestane kogeldruk van de trekhaak.

 • RDW/ECE gekeurd

  De Trailer2bike is RDW-goedgekeurd én gebouwd met de beste materialen en voorzien van een hoogwaardige afwerking. En goedgekeurd door de hele EU. U kunt veilig op weg!

 • Veilig op weg

  Doordat we RDW-gekeurd zijn én een slimme constructie hebben (voldoen aan maximale toegestane kogeldruk) kunt u veilig op weg. Elk jaar doen we een check of alles nog werkt!

 • Hoge kwaliteit

  Het beste van het beste: dat is waar we voor gaan met onze fietstrailers. Wij vinden dat u dat verdient. Zodat u zorgeloos kunt genieten!

 • Rijbewijs B is genoeg

  De fietstrailers van de Biketrailerspecialist zijn zo gebouwd dat u voldoende heeft aan rijbewijs B. Dat scheelt in kosten! En qua behendigheid vergt het geen extra’s.

 • Eenvoudig opbergen

  De biketrailer is eenvoudig op te bergen: in nog geen 10 minuten bergt u de trailer makkelijk op. En hij neemt ook nog eens weinig ruimte in!

Vraag nu een demo aan!

Wilt u een demo hebben van de scootmobiel-aanhanger / scootmobiel-aanhanger? Dat doen we graag voor u. U bent van harte welkom bij ons servicestation in Putten.

Direct een offerte op maat

Heeft u uw keuze al gemaakt? Wilt u niet langer wachten? Vraag dan direct een offerte op maat aan. U ontvangt snel een offerte en indien gewenst maken we een afspraak.

Uw gegevens

Fietstrailer occasions

Als Biketrailerspecialist hebben we ook diverse occasions. Bekijk hieronder ons aanbod of neem direct contact met ons op. Uiteraard staan we open voor zoekvragen.

`