Ontdek onze compacte fietstrailer!

Dé fietstrailer voor senioren

Wat is er mooier dan onbezorgd te fietsen met goede (elektrische) fietsen! En hoe mooi zou het zijn als er geen zorgen meer zijn over het meenemen: geen gedoe meer met reizen, geen gedoe meer met opbergen en geen gedoe meer met het opladen… Zou dat kunnen? Jazeker! Bij de Biketrailerspecialist hebben we de ideale oplossing voor u: de trailer2bike. Hiermee kunt u eenvoudig uw fiets meenemen achter uw auto. Rijbewijs B is voldoende! En qua opbergruimte is het heel fijn: doordat u hem staand stalt, neemt hij nauwelijks ruimte in. Ook onbezorgd uw fietsen meenemen? Kom een demo testen of neem contact met ons op!

 • steps

  Stap 1

  De trailer is ingeklapt en praktisch op te bergen.

 • steps

  Stap 2

  U klapt hem open en zet de trailer staand neer.

 • steps

  Stap 3

  U heeft een prachtige trailer die u kunt gebruiken.

Trailer2bike

Trailer2bike

De trailer2bike is een eenvoudig inklapbare fietstrailer. U kunt veilig en eenvoudig uw (elektrische) fiets vervoeren. En het opbergen is makkelijk en ruimtebesparend, doordat u de trailer staand stalt.

Vraag een demo aan
bts voor senioren en minder-valide

De voordelen op een rij:

 • De juiste kogeldruk

  Met de Trailer2bike kunt u elektrische fietsen makkelijk meenemen. Door de trailer voldoet u aan maximaal toegestane kogeldruk van de trekhaak.

 • RDW/ECE gekeurd

  De trailer2bike is RDW-goedgekeurd én gebouwd met de beste materialen en voorzien van een hoogwaardige afwerking. En goedgekeurd door de hele EU. U kunt veilig op weg!

 • Veilig op weg

  Doordat we RDW-gekeurd zijn én een slimme constructie hebben (voldoen aan maximale toegestane kogeldruk) kunt u veilig op weg. En elk jaar doen we een check of alles nog werkt!

 • Hoge kwaliteit

  Het beste van het beste: dat is waar we voor gaan met onze fietstrailers. Wij vinden dat u dat verdient. Zodat u zorgeloos kunt genieten!

 • Rijbewijs B is genoeg

  De fietstrailers van de Biketrailerspecialist zijn zo gebouwd dat u voldoende heeft aan rijbewijs B. Dat scheelt in kosten! En qua behendigheid vergt het geen extra’s.

 • Eenvoudig opbergen

  De biketrailer is eenvoudig op te bergen: in nog geen 10 minuten bergt u de trailer makkelijk op. En hij neemt ook nog eens weinig ruimte in!

Vraag nu een demo aan!

Wilt u een demo hebben van de fietstrailer? Dat doen we graag voor u. U bent van harte welkom bij ons servicestation in Putten.

Direct een offerte op maat

Heeft u uw keuze al gemaakt? Wilt u niet langer wachten? Vraag dan direct een offerte op maat aan. U ontvangt snel een offerte en indien gewenst maken we een afspraak.

Uw gegevens

Fietstrailer occasions

Als Biketrailerspecialist hebben we ook diverse occasions. Bekijk hieronder ons aanbod of neem direct contact met ons op. Uiteraard staan we open voor zoekvragen.

`